Belangrijk!!

Algemene voorwaarden

RETOUR / LEVERING / VERZENDEN

LEVERTIJD

Wij hanteren een levertijd van ongeveer 3 werkdagen voor jouw bestelling. In het weekend wordt er niet verzonden en moet rekening worden gehouden met een verzendtijd van 3 dagen vanaf de eerst volgende werkdag.

BESCHIKBAARHEID

Onze artikelen zijn soms beperkt op voorraad. Wanneer het product niet langer te leveren is zullen wij je dit zsm laten weten. Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dat geval neemt love4fashion zo spoedig mogelijk contact met de consument op.

ONZE BEZORGER

Wij versturen onze bestellingen via post nl. Wij doen er natuurlijk alles aan uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te krijgen. Wanneer er echter een vertraging is bij bijvoorbeeld de bezorger dan zijn wij hier in geen geval aansprakelijk voor. Vanzelfsprekend zullen wij in dat geval direct contact opnemen met post nl en u op de hoogte houden.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn €4,95 /€2,95 binnen Nederland. Retouren Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren! Lees hieronder hoe je jouw bestelling kunt retourneren:

Voorwaarden om retour te sturen
■Retourneren kan binnen 8 dagen. Het artikel moet vervolgens 8 dagen
na het verzenden bij ons in de winkel in goede orde zijn ontvangen. Wanneer u het pakket niet op tijd heeft verstuurd of wanneer het niet tijdig bij ons binnenkomt vervalt uw recht op restitutie. Voor het terugzenden van pakketten draagt u zelf de verzendkosten.
■De artikelen dienen ongedragen, ongewassen en niet beschadigd te zijn. Alle tags moeten nog bevestigd zijn.
■De artikelen die naar parfum en/of tabak ruiken nemen wij niet retour!
■Artikelen met make-up vlekken nemen wij niet retour.
■Oorbellen, panty, tassen, bikini, (ivm hygiene)en overige artikelen uit de accessoires rubriek mogen niet geretourneerd worden.
■Artikelen uit de rubriek uitverkoop of afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
■Wij geven geen garantie op enig soort van bedrukkingen, beplakkingen van het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Bijvoorbeeld strassteentjes, studs, bolletjes, kralen, pailletten franjes of plakletters .
■Wij geven geen garantie op accessoires zoals oorbellen, kettingen, riemen, armbanden en hoeden.

■Wij geven geen garantie op ritsen, knopen of sluitingen. Wij controleren alle bestellingen voordat ze verzonden worden.Is er dan toch een afwijking in het artikel  laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten via de mail.

Schoenen retour sturen? Dan dient de schoenendoos in een andere doos of verzendzak verpakt te worden. Gebruik dus niet de schoenendoos als verpakkingsmateriaal voor de verzending! Indien dit wel gebeurt, zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen voor het aanschaffen van nieuw verpakkingsmateriaal.
LET OP: Vul de reden van jouw retour in op de bon die bij je bestelling zit en voeg dit bij je retourartikel(len)
Als het pakket klaar is gemaakt voor verzending, kun je het inleveren bij het postkantoor om het op eigen rekening te versturen naar onderstaand adres.
Wij adviseren je altijd om een zending met Track en Trace te versturen.
ONS ADRES 
Love4fashion
Pluizenmeer 11
3068 kb
Rotterdam

VERZENDKOSTEN RETOURNEREN

Verzendkosten van retour zijn voor eigen rekening.

RESTITUTIE

Terugbetaling van uw tegoed geschiedt binnen 2 weken, hierbij moet wel rekening worden gehouden met de verwerkingstijd van uw bank. Wij storten alleen terug op het rekeningnummer waar de aankoop mee is gedaan

■Vragen?
Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen op de volgende telefoonnummers.
0644343200/0616013505
Of via onze mail love-4fashion@hotmail.com